Header image  

Een tweede thuis voor uw lieveling

 
line decor
HOME:  
line decor
   


       

SEQUOIA LODGE


Tarief: € 10/dag

Afmetingen: 145x198x175

Aantal tijgertjes: 1

 

TIVOLI


Tarief: € 10/dag

Afmetingen: 110x198x220

Aantal tijgertjes: 1

 

THE RITZ


Tarief: € 12/dag

Afmetingen: 110x198x220

Aantal tijgertjes: 1

   
 
small product photo   small product photo      

PALETUVIERS


Tarief: € 25/dag

Afmetingen: 180x200x190

Aantal tijgertjes: 1-2

RUBANE


Tarief: € 30 - 35/dag

Afmetingen: 230x200x190

Aantal tijgertjes: 1-3

 

THE RITZ & TIVOLI


Tarief: € 28 - 32/dag

Afmetingen: 220x198x220

Aantal tijgertjes:2-3

   
 

 

Een heel verzorgd privéluxeverblijf, lekker warm in de wintermaanden, heerlijk koel tijdens zwoele zomermaanden, gezellige zelfgemaakte tipies, zelfgemaakte krabpalen, zachte vloermatjes, speeltjes, aandacht,... Wij gaan er echt alles aan doen om het uw troetel écht naar zijn zin te maken!

In ons kleine, gezellige hotel geniet elke gast van een eigen verblijf. Alle suites zijn licht, luchtig en ruim. Een singlesuite heeft een oppervlakte van ca. 110 x 198 x 220. We bieden ook suites aan met een oppervlakte van ca. 180 x 200 x 190. Deze zijn ideaal voor gezinnen met 2 of 3 katjes of voor een viervoetertje dat ruimte vraagt!

Onze suites zijn uitermate geschikt voor huis- en appartementtijgertjes die gewoon zijn om zich binnenskamers te amuseren.

De katjes hebben allemaal een eigen krabpaal, een leuk eigen huisje en een tippie waar het heerlijk rustig vertoeven is, afwasbare speelgoedjes voor de actieve momenten, dagelijks schone eet- en drinkbakjes. Verschillende ligplaatsen om lekker te luieren en uiteraard een persoonlijke kattenbak mèt eigen schepje, zodat er geen enkele kans bestaat op eventuele kruisbesmetting.

Inbegrepen in de prijs: verblijf, vers water, verwarming en algemene verzorging inbegrepen. Op aanraden van onze dierenarts worden de baasjes verzocht de eigen voeding mee te brengen voor het volledige verblijf. Onze eigen poesjes smullen heerlijk van de Calibra-poezenbrokjes, een nieuwe uitgebalanceerde voeding die vakkundig samengesteld werd door dierenartsen. Voor een supplement van 3 euro per dag per poes kunt u kiezen tussen enkele kwaliteitsvolle Calibra-voedingen, tevens verkrijgbaar bij Dierenartsencentrum Coranimo te Strombeek-Bever. Zet uw hartedief liever zijn tanden in de brokjes van Hill c/d Urinary Stress, dan is dit ook mogelijk tegen een supplement van 3 euro per dag per poes.

Extra verzorging (onderhoud vacht, medicatie toedienen,...): prijs overeen te komen.

 

Hygiëne is een absolute must in ons hotel.

“Kraaknet” en “smetteloos” dragen wij dan ook hoog in het vaandel.

 

 

 

 

Copyright 2016 © Sofie Cuypers/Steffan Vanderlinden
De La Folie's CAThotel, All Rights Reserved