Header image  

Een tweede thuis voor uw lieveling

 
line decor
HOME:  
line decor
   

        
Chris De La Folie

 

Hallo! Ik ben Chris en al 20 jaar ben ik liefhebber-fokster van Perzische poesjes, met de nadruk op het LIEFHEBBEN, niet op het fokken! Mijn liefde voor de kat is zo groot dat ik ook iemand anders’ lieveling die liefde en aandacht wil geven!

Om het fantastische en immer mysterieuze fenomeen KAT nog beter te begrijpen en om nog beter tegemoet te kunnen komen aan hun noden en behoeftes, heb ik door de jaren heen meerdere cursussen gevolgd ivm kattengedrag en –ziektes: gaande van symposia over erfelijke aandoeningen zoals PKD, HCM, en doofheid. Daarnaast ook een Felinotechnisch symposium te Eindhoven, waar thema’s als gezondheid en gedrag in de catterie, vruchtbaarheid, sproeien/onzindelijkheid, FIP, en schimmelinfecties aan bod kwamen.

Mijn recenste training focust zich op het Felinova Certified Cat Coach®-traject, waar ik mijn kennis bijspijker om later als een volleerde CATcoach door het leven te kunnen gaan. De opleiding heeft als doel de harmonie tussen poezenbaasjes en hun lieveling te verbeteren of te herstellen waar nodig en zo gedragsproblemen te vermijden.

Om het plaatje volledig te maken, heb ik een tijdje geleden mijn tanden gezet in een cursus dierenartsassistent (gecoached door mijn eigenste dierenarts), zodat ik ook op dit gebied de nodige extra achtergrond heb en beter/sneller bepaalde situaties kan inschatten.

Ik heb maar één doel voor ogen:

Tijdens uw afwezigheid uw huisgenootje een écht thuisgevoel geven!

 

 

 
 

 

 

 

Copyright 2016 © Sofie Cuypers/Steffan Vanderlinden
De La Folie's CAThotel, All Rights Reserved