Voor de Engelstalige versie klik hier.
View this email in your browser

De La Folie's Deluxe CAThotel

Nieuwsbrief n°1

maart 2017

DE LA FOLIE op FACEBOOK
De La Folie's
Email

Een CAThotel runnen is de leukste job ooit!

Een jaar geleden hebben we met de nodige trots en een glaasje bubbels ons gloednieuwe De La Folie’s Deluxe CAThotel geopend! De Valentijn van 2016 vergeten we nooit, een droom die werkelijkheid werd.

Reeds verschillende poezelige klantjes hebben we mogen verwelkomen in de voor hen meest comfortabele omstandigheden. We bieden een mooie balans tussen persoonlijke aandacht, veel knuffels en speelmomenten, dit zonder uit het oog te verliezen dat élke gast andere behoeftes heeft en speciale aandacht vraagt.

We zijn dan ook ontzettend blij met de enthousiaste reacties van gelukkige kattenbaasjes wanneer ze hun kleine huistijger ophalen na een verblijf bij ons! Hartelijk dank voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen! Deze maand willen we graag Avalanche & Avalyne in de spotlights zetten, 2 lieve persjes die zich goed hebben geamuseerd tijdens hun verblijf in De La Folie’s Deluxe CAThotel.
Van elke kleine poezengast bewaren we een pootafdruk in ons hart!
En we hebben nog goed nieuws te melden! Er is veel vraag naar de grote suites en daarom hebben we besloten om de suites Ritz en Tivoli met elkaar te verbinden. Op die manier kunnen er 2 tot 3 poesjes van hetzelfde gezin samen een verblijf delen! Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze website.

Ook bieden wij onze gasten in exclusiviteit Flying Frenzy© speeltjes en zogenaamde slow bowls aan. We doen er alles aan om onze pluizige gastjes een aangenaam verblijf te geven! 

Ook voor dit jaar komen de reservaties vlot binnen, tot onze grote vreugde. Aarzel daarom niet ons tijdig uw data door te sturen, zodat uw lieverd ook van een leuke vakantie kan genieten!

 
Felinova Catcoach Nieuws
 
Ons doel is een optimale dienstverlening aan te bieden aan onze viervoeters in De La Folie’s Deluxe CAThotel én De La Folie’s Cattery. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen, dompelen we ons onder in een lessenreeks waarin kattengedrag en het welzijn van de kat centraal staat. 

Door het volgen van deze cursus bij Felinova, krijgen we een compleet beeld en diepgaande multidisciplinaire kennis over de kat, onderbouwd door wetenschappelijke artikels en naslagwerken. 

We hopen in de toekomst zo ondersteuning te kunnen bieden bij het creëren van een harmonieuze relatie tussen poes en baasje.  Wij hebben slechts één missie: alle poesjes én baasjes gelukkig maken!
De La Folie's Cattery Nieuws
 
Met de nodige trots melden wij u: 

De La Folie’s Duke & De La Folie’s Dante: onze nieuwe dekkaters
Geboren 13 juni 2016
Out of Dame: De La Folie’s Silver Yada & Sire: Invincible From Way To Heaven
 
 
De La Folie’s Golden Moijto & De La Folie’s Silver Veuve Clicquot: onze toekomstige mama’s
Geboren 8 juni 2016
Out of Dame: Seeyoux From Way To Heaven & Sire: Helios Du Duché de Diane
 
 
Tot slot sluiten we deze nieuwsbrief graag af met een leuk filmpje op Youtube. Maker en regisseur is  Emile Baelde, met in de hoofdrol Rudy Baelde en de prachtige Shaded Silver en Shaded Golden Perzen van Cattery From Way To  Heaven.  Het leven zoals het is in een cattery vol Perzen. Kijk en geniet!
 
Onze volgende nieuwsbrief mag u in juni verwachten. 

Indien je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet en stuur ons een mailtje of bezoek onze website

 
Copyright © 2016-2017 - De La Folie - All rights reserved