Welkom bij De La Folie's Deluxe CAThotel!

Wij bieden een massa liefde, warmte en aandacht. We maken er een erezaak van uw lieveling in de allerbeste omstandigheden te verwelkomen en met de beste zorgen te omringen! Om elke gast voldoende persoonlijke aandacht te kunnen garanderen, heb ik ervoor geopteerd maar een beperkt aantal suites aan te bieden. Op deze manier blijft het zeker gezellig en stressloos voor ieder logeetje. Elke dag maken we ook uitgebreid tijd voor een individueel knuffel-, borstel- en speelmoment. Welkom!

Flying Frenzy®

Katten zijn van nature wilde dieren die op prooien jagen. Een portie dagelijkse beweging en het stimuleren van hun jachtinstincten is noodzakelijk voor hun welzijn. Kijk maar eens hoe we dat bij De La Folie's doen!

Lees meer

Dierenarts

Wij werken samen met een vaste dierenarts die zich sinds 2002 om onze eigen katjes bekommert, natuurlijk zeer cat minded is en ons blindelings vertrouwen krijgt!

Lees meer

Fotogalerij

Nieuwsgierig naar de nieuwe logeerplaats? Hier vind je wat sfeerfoto's om een eerste indruk op te doen. Kom zeker eens langs!

Bekijken

Links

Natuurlijk mogen we onze partners niet vergeten te bedanken voor hun ondersteuning!

Lees meer

De La Folie's ID

Hallo! Ik ben Chris en al 23 jaar ben ik liefhebber-fokster van Perzische poesjes, met de nadruk op het LIEFHEBBEN, niet op het fokken! Mijn liefde voor de kat is zo groot dat ik ook iemand anders zijn of haar lieveling die liefde en aandacht wil geven!

 

Om het fantastische en immer mysterieuze fenomeen KAT nog beter te begrijpen en om nog beter tegemoet te kunnen komen aan hun noden en behoeftes, heb ik door de jaren heen meerdere cursussen gevolgd ivm kattengedrag en ziektes: gaande van symposia over erfelijke aandoeningen zoals PKD, HCM, en doofheid. Daarnaast ook een Felinotechnisch symposium te Eindhoven, waar thema’s als gezondheid en gedrag in de catterie, vruchtbaarheid, sproeien/onzindelijkheid, FIP, en schimmelinfecties aan bod kwamen.

 

Mijn recenste training focust zich op het Felinova Certified Cat Coach®-traject, waar ik mijn kennis bijspijker om later als een volleerde CATcoach door het leven te kunnen gaan. De opleiding heeft als doel de harmonie tussen poezenbaasjes en hun lieveling te verbeteren of te herstellen waar nodig en zo gedragsproblemen te vermijden.

 

Om het plaatje volledig te maken, heb ik een tijdje geleden mijn tanden gezet in een cursus dierenartsassistent (gecoached door mijn eigenste dierenarts), zodat ik ook op dit gebied de nodige extra achtergrond heb en beter/sneller bepaalde situaties kan inschatten. Ik heb maar één doel voor ogen: Tijdens uw afwezigheid uw huisgenootje een écht thuisgevoel geven!