Flying Frenzy®

 

Al jaren snuffel ik rond op websites en in dierenwinkels op zoek naar leuk speelgoed voor mijn eigen katjes.

Het resultaat was niet echt bevredigend, maar toen ik het Flying Frenzy®-gamma ontdekte, was ik onmiddellijk verkocht!

Het concept bestaat uit een duurzame hengel waaraan je verschillende veertjes kunt bevestigen. Door bepaalde bewegingen te maken, trigger je poeslief om te reageren, de "prooi" te zoeken en uiteindelijk te vangen. Door de "prooi" af en toe te vervangen, maak je het natuurlijk nog leuker voor je lieveling! Het jachtproces is een essentieel onderdeel voor de fysische & emotionele gezondheid van een kat en bestaat uit verschillende fases waar Flying Frenzy® een antwoord op biedt.

De speeltjes zijn prachtig gemaakt én ze zijn duurzaam en sterk! Momenteel is er keuze tussen vliegende vogeltjes, duifjes, kalkoenveertjes, insectjes, knaagdiertjes, enz. Het aanbod is afhankelijk van onze voorraad. Je kunt je hengel dus perfect afstemmen op het speelgedrag en karakter van de kat.

 

 

Ook lekker geurende trappelkussentjes, verschillende soorten vachtjes (haasje, rendier, schaap) en grappige springveertjes maken de jacht/speelbeleving compleet voor je huistijger! Met veel plezier geef ik mijn gasten dan ook de gelegenheid om met het FLYING FRENZY®-speelgoed kennis te maken. Verveling kan soms toeslaan tijdens ‘de vakantie' en dan is het aan ons om daar wat aan te doen! Nu en dan een spannend speeltje aanbieden, is ideaal om de waakzaamheid, de speelsheid én het jachtinstinct van je lieveling te activeren en/of aan te scherpen! Beschouw het als een leuk tussendoortje om zijn verblijf in ons De Luxe CAThotel nog extra kleur te geven!

Je kunt zelf kiezen waarmee je je lieveling wilt verwennen. De prijslijst is beschikbaar aan de receptie. En als poeslief terug naar huis vertrekt...dan heeft die er een leuk en duurzaam speeltje bij! Kijk maar eens naar dit filmpje!