Algemene voorwaarden

1. Huisreglement

Wij aanvaarden enkel katten die zijn ingeënt tegen de volgende ziekten: kattenziekten, niesziekten, Leucose (K.B.15-11-2010)

Alle vaccinaties dienen 1 maand voor het inchecken te gebeuren! Uw kat moet vrij zijn van parasieten zoals wormen en vlooien. Het ontvlooien dient ten laatste te gebeuren 1 week voor aankomst. Wij vragen u om hierover een vermelding te maken, achteraan in het Europees paspoort (product en datum).  

Zorg dat uw huisgenootje in orde is! Wij weigeren resoluut 4-voetertjes die niet in orde zijn met hun vaccinaties of inentingen, of indien deze aan een besmettelijke of overdraagbare ziekte blijkt te lijden. Dit kan streng overkomen, maar het geeft u de geruststelling dat al de logeetjes correct behandeld zijn en geen risico vormen voor de andere gasten.

Indien uw lieverd ziek wordt tijdens zijn verblijf, dan nemen wij onmiddellijk contact op met onze dierenarts. De gemaakte kosten zijn ten laste van de eigenaar en worden afgerekend bij het ophalen van poeslief.

* Het vaccinatieboekje moet afgegeven worden bij aankomst en houden wij in ons bezit tot na het verblijf.

* Katers dienen gecastreerd te zijn.

* Kittens zijn bij ons van harte welkom, maar enkel als ze in orde zijn met hun volledig vaccinatieschema.

* Wegens de complexiteit van de ziekte, nemen wij geen insuline-katjes aan.

 

2. Betalings -en annulatievoorwaarden

Wij vragen 50 % als voorschot, zo is uw reservatie bevestigd. Dit kan via overschrijving of cash. De andere 50% wordt cash betaald bij het inchecken van uw lieveling. Opgelet, wij beschikken niet over bankcontact. 

Indien u uw huistijger vroeger komt halen dan voorzien, worden de overige dagen niet terugbetaald. Wanneer u beslist om poeslief later te brengen, rekenen wij u de niet-genoten dagen aan. Extra dagen die u tijdens het verblijf aanvraagt, worden cash afgerekend bij het uitchecken van poeslief.

De dag van brengen en ophalen wordt aangerekend. Indien u uw lieveling reeds komt halen vóór 8 uur ’s morgens, rekenen wij u deze dag niet aan! Bij reservering overlopen wij samen met u het contract en verklaart u zich akkoord te gaan met onze voorwaarden.

Bij annulering binnen 14 dagen voor de gereserveerde datum, wordt er 75 % van het totale bedrag aangerekend. Bij annulering binnen 7 dagen voor de gereserveerde datum, wordt er 100 % van het totale bedrag aangerekend. Bij het niet opdagen, zal de klant ook het volledige bedrag moeten betalen. In dat geval wordt er u een factuur toegestuurd en dient u de betaling binnen 16 dagen te voldoen.

Duidelijke afspraken maken nog steeds de beste vrienden, zeker als het om uw lieveling gaat!